Tina Stafrén/Image Bank Sweden

Jobba hos oss

Jobba hos ossVisit Sweden ska få fler utländska besökare att resa till Sverige och stärka varumärket Sverige. Det är vårt bidrag till besöksnäringens mål att år 2020 fördubbla värdet av utländska besökares konsumtion i Sverige.

En av våra absoluta styrkor och kärnan i våra framgångar är våra medarbetares talang och kompetens. Våra medarbetare har förmågan att möta de utmaningar vi ställs inför, att överraska och att utveckla och leda projekt och kampanjer mot målsatta resultat. Vi har kärnvärden som bär upp vår kultur och säger mycket om vad vi förväntar oss av våra medarbetare: nyskapande, professionalism, affärsmässighet, omtänksamhet och lekfullhet. Att vårt företag har ett uppdrag som engagerar och motiverar är en självklar styrka för oss som arbetsgivare. Vi är en modig organisation i ständig rörelse och erbjuder en miljö där kreativa kunskapsmänniskor kan utvecklas och stimuleras.

I vår verksamhet arbetar till exempel marknadsförare, analytiker, projektledare, ekonomer och specialister inom PR, webb, sociala medier och event. På kontoren i utlandet har vi lokalt anställda. Koncernspråket är svenska, men ska du jobba i utlandet krävs även att du behärskar det lokala språket.

Lediga tjänster

Just nu söker vi:

Projektledare Kunskapsspridning Måltidsturism

 

Praktikplats på Visit Sweden

Är du student och intresserad av att göra din praktik hos oss på Visit Sweden? Läs mer här

 

Vår organisation

Visit Sweden ägs till hälften av staten via Näringsdepartementet och till hälften av besöksnäringen via Svensk Turism AB. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har utlandskontor eller representation i nio länder.

Läs mer