Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Databassökningen innehåller ett annat antal variabelmarkörer (2) än antalet argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /mnt/persist/www/docroot/wp-includes/functions.php on line 3837
Visit Sweden | Amsterdam

Praktik i Amsterdam våren 2018

AmsterdamServiceinriktad och energisk student sökes för praktik på kontoret i Amsterdam under perioden 19 februari – 19 augusti 2018.

Praktikens innehåll

Representationskontoret Visit Sweden Nederländerna jobbar aktivt tillsammans med svenska och nederländska samarbetspartners för att marknadsföra Sverige och svenska destinationer mot den holländska resenären. Det lokala fokuset är på integrerat kampanjarbete, varierade PR aktiviteter samt att stärka samarbetet med researrangörsledet. På kontoret finns fyra fast anställda och en praktikant.

Praktikantens uppgifter är av varierande slag och erbjuder en bra erfarenhet och insikt i hur Visit Sweden arbetar för att marknadsföra Sverige och svenska destinationer i utlandet. Som praktikant är du delaktig i det dagliga arbetet och genom olika projekt bistår du PR-ansvarig, Travel-trade ansvarig, samt kampanjansvarig med deras löpande arbete, organiserar events och sköter administrativa uppgifter av skiftande slag.

Din profil

Förutsättningarna för att kunna söka platsen är att du är en flexibel, serviceinriktad och energisk person, att du talar och skriver god engelska och svenska, att du är driven och initiativtagande, har ett genuint intresse för resebranschen, samt har kunskaper i ekonomi och marknadsföring. Kunskaper i holländska är givetvis ett plus, men inget krav. Praktikplatsen innebär mycket kontakt med olika typer av människor, vilket betyder att du som person måste vara öppen och ha lätt för att skapa kontakter med nya människor.

Det är ett krav att du som söker praktikplatsen har möjlighet att göra detta under dina studier.

Praktisk info

Det utgår en månatlig ersättning som täcker en del av levnadskostnaden i Nederländerna. Denna är på 800 euro, från vilket dras skatt och sociala avgifter. Bostad ordnas själv, dock kan vi bistå med tips för att leta. Arbetstiderna är vardagar ca kl 09.00-17.30 men viss övertid och helgjobb kan förekomma (tas ut i ledig tid). Kontoret är beläget i centrala Amsterdam på Herengracht 252.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss per telefon, vi finns på +31 20 520 61 20.

Om du är intresserad av denna praktikplats, skicka in en intresseanmälan med foto, CV och referenser senast den 1 december 2017 till Selma Yenibayrak på trainee.nl@visitsweden.com

Vår organisation

Visit Sweden ägs till hälften av staten via Näringsdepartementet och till hälften av besöksnäringen via Svensk Turism AB. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna utlandskontor i nio länder.

Läs mer