Tina Stafrén/imagebank.sweden.se

Praktik i Amsterdam våren 2017

Praktik i AmsterdamUnder perioden 13 februari – 25 augusti 2017 erbjuder Visit Sweden en traineeplats på kontoret i Amsterdam, Nederländerna.

Visit Sweden Nederländerna arbetar aktivt med svenska partners för att marknadsföra Sverige och svenska destinationer mot den nederländska resenären. På vårt kontor är fokus på integrerat kampanjarbete och PR-aktiviteter samt att stärka samarbetet med researrangörsledet. På kontoret finns fyra fastanställda och en trainee.

Under tiden som trainee kommer du att ha uppgifter av varierande slag och får en bra erfarenhet och insikt i hur Sverige och svenska destinationer marknadsförs i utlandet. Som trainee är du delaktig i olika delar av verksamheten, exempelvis bistår du PR-ansvarig och kampanjansvarig med deras löpande projekt, uppdaterar olika marknadsföringsmaterial, ansvarar för kvalitativ distribution av vårt Sverigemagasin, organiserar events och sköter administrativa uppgifter av skiftande slag.

Förutsättningarna för att kunna söka traineeplatsen är att du är en flexibel, serviceinriktad, energisk person som talar och skriver god engelska och svenska. Ytterligare kvalifikationer är att du är driven och initiativtagande, har ett genuint intresse för resebranschen samt har kunskaper i ekonomi och marknadsföring. Kunskaper i holländska är givetvis ett plus, men inget krav. Arbetet innebär även mycket kontakt med olika människor, vilket betyder att du som person måste vara öppen och ha lätt för att skapa kontakter med nya personer.

Det utgår en mindre traineelön som täcker en del av levnadskostnaden i Nederländerna. Normala arbetstider är vardagar 09.00-17.30 men variationer kan förekomma. Kontoret är beläget i centrala Amsterdam på Herengracht 252 och bostad ordnas av traineen själv.

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår nuvarande trainee Felicia Johansson som nås på trainee.nl@visitsweden.com eller telefon +31 20 520 61 20. Om detta låter som något för dig skicka din ansökan med CV och referenspersoner senast den 25 november 2016 till Felicia på ovanstående mailadress.

Hoppas vi hörs!

Team Visit Sweden Amsterdam

Vår organisation

Visit Sweden ägs till hälften av staten via Näringsdepartementet och till hälften av besöksnäringen via Svensk Turism AB. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har prioriterat 13 strategiskt utvalda marknader.

Läs mer