Our other websites:

B2B

Våra målgruppsanalyser visar att internationella researrangörer och agenter har stor påverkan på marknadsföringen av resmål och resenärernas vilja att semestra på nya resmål. Pandemin har ytterligare stärkt efterfrågan av paketerade semesterresor då andra villkor och lagar gäller vilket ökar tryggheten för konsumenten.

Visit Sweden fortsätter marknadsföringen av det attraktiva och hållbara resmålet Sverige genom att långsiktigt arbeta med researrangörer och agenter. Ett tydligare fokus på hållbarhet ska genomsyra alla samarbeten och aktiviteter och våra samarbeten ska långsiktigt positionera Sverige genom att leda mot varumärkeslöftet ett mer medvetet resande.

Läs mer om researrangörer och reseagenter

Läs mer om Visit Swedens Always-on arbete-B2B

Läs mer om Visit Swedens Events och roadshows

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.