Our other websites:

Nordic Workshop Tyskland, Frankfurt

Träffa utvalda och kvalitetssäkrade tyska researrangörer med fokus på Norden under en fullspäckad dag med förbokade möten. Presentera era produkter och förslag på genomförbara paket till researrangörer som alla arbetar med privatresor och få en unik insikt i vad som efterfrågas av resenärer på den tyska marknaden.

Vad är Nordic Workshop?

Nordic Workshop är ett arrangemang som ger möjlighet att gemensamt träffa utvalda och kvalitetssäkrade researrangörer med fokus på Norden. Genom samarbetet med övriga nordiska turismorganisationer breddas urvalet av inbjudna researrangörer vilket innebär att ni kan ta del av varandras “köpare”. 20 september 2023 arrangeras Nordic Workshop i Frankfurt, Tyskland av Visit Sweden i samarbete med övriga nordiska turistråd; Visit Norway, Visit Iceland, Visit Finland och Visit Denmark.

Visit Sweden deltar på Nordic Workshop för att inspirera researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud. 

Hur kan ni delta?

Nordic Workshop erbjuder en fullspäckad dag med förbokade möten där deltagarna träffar nya men också redan existerande kontakter för att presentera sitt utbud för researrangörer som arbetar med privatresor på den tyska marknaden. Det är också ett tillfälle att få insikt i vad som efterfrågas av resenärerna på marknaden. "Människor gör affärer med människor de gillar" är ett känt talesätt och att träffas på det här sättet är perfekt för att göra affärer och knyta nya kontakter. Under dagen kommer det även att finnas utrymme för spontana möten under fikapauser och lunchrasten.

När:

20 september 2023.

Deltagande:

1 bord/1 deltagare med möjlighet att förboka möten. Mötesplattform som erbjuder goda möjligheter att marknadsföra er produkt eller destination med text, bild och korta filmer.

Pris: 

17 500 SEK (exkl moms).
OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna workshop. Max 15 deltagare per land.

För vem?

Regionala och nationella incoming-operatörer (DMC's: Destination Management Companies), boendeanläggningar, större besöksmål och regionala turismorganisationer och destinationsbolag.

Avbokningsregler för Nordic Workshop Tyskland:

Avbokning efter 20 juni debiteras med 50%.
Avbokning efter den 20 augusti debiteras med 100% .
Deltagaravgiften betalas via faktura, 30 dagar netto.

Anmäl dig senast 12 maj 2023: Fullbokad.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.