Our other websites:

Marknadsplan per marknad

Genom marknadsföring i sena drömma- och tidiga planera-fasen vill vi nå och påverka den nyfikna upptäckaren, en bra målgrupp för hela Sverige. Nedan presenteras marknadsplanerna för våra prioriterade marknader.

Marknadsplaner per marknad 2023

Marknadsplaner per marknad 2023 kommer inom kort.

Marknadsplaner per marknad 2022

Marknadsplan_sverige_norden.png
Rapport

Marknadsplan Sverige och Norden 2022

I marknadsplanen för Sverige och Norden beskriver Visit Sweden vilka aktiviteter som vi planerar att genomföra för hela resmålet Sverige under 2022.

Marknadsplan_Tyskland.png
Rapport

Marknadsplan Tyskland 2022

I marknadsplanen för Tyskland beskriver Visit Sweden vilka aktiviteter som vi planerar att genomföra för hela resmålet Sverige under 2022.

Marknad_nederlanderna.png
Rapport

Marknadsplan Nederländerna 2022

I marknadsplanen för Nederländerna beskriver Visit Sweden vilka aktiviteter som vi planerar att genomföra för hela resmålet Sverige under 2022.

Marknadsplan_Frankrike.png
Rapport

Marknadsplan Frankrike 2022

I marknadsplanen för Frankrike beskriver Visit Sweden vilka aktiviteter som vi planerar att genomföra för hela resmålet Sverige under 2022.

Marknadsplan_USA.png
Rapport

Marknadsplan USA 2022

I marknadsplanen för USA beskriver Visit Sweden vilka aktiviteter som vi planerar att genomföra för hela resmålet Sverige under 2022.

Marknadsplan_storbritannien.png
Rapport

Marknadsplan Storbritannien 2022

I marknadsplanen för Storbritannien beskriver Visit Sweden vilka aktiviteter som vi planerar att genomföra för hela resmålet Sverige under 2022.

Marknadsplan_Indien.png
Rapport

Marknadsplan Indien 2022

I marknadsplanen för Indien beskriver Visit Sweden vilka aktiviteter som vi planerar att genomföra för hela resmålet Sverige under 2022.

Marknadsplan_Kina.png
Rapport

Marknadsplan Kina 2022

I marknadsplanen för Kina beskriver Visit Sweden vilka aktiviteter som vi planerar att genomföra för hela resmålet Sverige under 2022.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.