Our other websites:

Utspel och kampanjer

För att nå ut och nå fram till målgruppen fortsätter vi med våra kreativa kampanjer genom att dramatisera berättelsen om resmålet Sverige med humor, spänning och intressanta och lärorika berättelser som alla driver mot ett mer medvetet resande.

Genom att hela tiden utveckla och utmana ramarna för destinationsmarknadsföring stärker vi resmålet Sveriges varumärke med våra utspel och når igenom bruset och skapar förtjänat genomslag.
Våra utspel skapar värdefulla förutsättningar och en extra kraft till våra andra aktiviteter, inom både B2C och B2B.

Mer information om våra utspel och kampanjer kommer under Q1 2023.

Under 2023 planeras följande:

#SpellboundbySweden Fas 2 våren 2023

Under september lanserade Visit Sweden utspelet #Spellboundbysweden i syfte att öka och stärka kännedomen om resmålet Sverige. Under våren/sommaren 2023 kommer Visit Sweden att fortsätta med och dra nytta av utspelet. Vi kommer använda #Spellboundbysweden som indragare för olika aktiviteter och pressresor.

Utspel hösten 2023

2023. Under hösten kommer vi att lansera ett Utspel byggt på ett kreativt koncept som utgår från vår varumärkesstrategi och vårt varumärkeslöfte “Tillsammans mot ett mer medvetet resande”. Utspelet kommer som tidigare att arbeta för att stärka hela Sverige som attraktivt och hållbart resmål med mål att få stor förtjänad spridning.

Se våra tidigare utspel och kampanjer.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.