Our other websites:
Midsummer
Foto: Anna Hållams/imagebank.sweden.se

Midsummer Live - vi bjuder in världen att fira midsommar!

När inte utländska turister kan komma till oss i år ges ett unikt tillfälle att uppleva midsommarfirande live den 19 juni tillsammans med svenskar från Österlen i söder till Riksgränsen i norr.

Via livesändningar på Facebook den 19 juni kommer våra utländska resenärer att få möjlighet att uppleva en svensk Midsommar - från Österlen i söder till Riksgränsen i norr! Avsikten med utspelet är att i en tid med utbredda reserestriktioner och osäkerhet, inspirera och hålla drömmen om Sverige vid liv så att utländska resenärer väljer Sverige som resmål när de får, kan och vill resa igen.

Sändningarna på 15-30 min vardera görs på Visit Swedens Facebook-sidor i Frankrike, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland och USA samt på annan plattform i Kina och bjuder in till personliga firanden från olika delar av landet. Dagen börjar med kransbindning i Österlen, fortsätter med midsommarlunch på Västkusten, dans kring midsommarstång i Dalarna, blomplockning och kvällsdopp i Roslagen och avslutas med skidåkning med midnattssol i Riksgränsen.

Programmet görs i samarbete med Tourism in Skåne, Turistrådet Västsverige, Visit Dalarna, Visit Roslagen och Swedish Lapland. Tack till alla andra regioner och destinationer som också bidragit med inspiration och tips kring Midsommar!

Följ förberedelserna på Visit Swedens globala Facebook-sida och läs gärna vårt pressmeddelande om Midsummer Live!

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.