Our other websites:
In Sweden we have space.jpg
Foto: Carl-Johan Utsi

Nytt budskap och film "Enjoy space, enjoy Sweden"

Visit Sweden fortsätter sin marknadsföring mot utländska turister så att de väljer Sverige när man får och vill resa igen. Nu lanseras ett nytt budskap anpassat efter nya förutsättningar när fler länder öppnar upp. (Publicerat 9 juli 2020)

Utifrån rådande situation när världen står inför ett gradvis öppnande kommunicerar Visit Sweden något mer framåtlutat på webbplatser och i sociala medier. I vår film för sociala medier "Enjoy space, enjoy Sweden" berättar vi om våra generösa ytor och den svenska naturen, som välkomnar till upplevelser och besök utan trängsel. Sverige består till 97% av obebodd mark. Det om något är stort, särskilt i en tid då vikten av att hålla avstånd är central. I Sverige har resenärer möjlighet till “Space to explore, space to reflect, space to relax, space to enjoy”. I filmen påvisar vi den svenska hållbarheten och visar på skönheten som måste upplevas på plats. Tillgänglig natur och vår naturnära livsstil, på samma gång som vi pekar på att det spendera tid i naturen gör dig mer kreativ och hälsosam.

Filmen som publiceras i våra SoMe-kanaler, kommer även att aktiveras i köpta kanaler på våra marknader i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, USA, Kina och Indien. På våra webbplatser har vi också uppdaterat budskapet i toppytan med ”Enjoy space, enjoy Sweden", som kompletteras med aktuell information och länk till svenska myndigheters information om resande.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.