Our other websites:
Bord för en
Foto: Linda Karlsson / Bord for en

Pressbearbetning under corona

Visit Sweden fortsätter bearbeta internationella medier för att hålla intresset för Sverige uppe. Och intresset finns - här är några exempel från april och maj (publicerad 7 maj).

Under tiden Visit Sweden inte kan arrangera några press- eller influencerresor så arbetar våra PR-managers med högt tempo i dialogen med medier på respektive marknad för att skapa uppmärksamhet kring svenska kreativa initiativ för att hålla Sverige aktuellt som framtida resmål.

Ett exempel på hur detta görs är en nyhet från Värmland som fått genomslag i USA den senaste veckan. Stora medier som Time Out, Business Insider och Fodor´s Travel har genom Visit Swedens New York-kontor skrivit om initiativet ”Bord för en” i värmländska Ransäter, som är ett svar på restaurangverksamhet som anpassar sig till social distansering. Även franska Le Point och Le Capital har skrivit om mini-restaurangen.

Vi har också kunnat generera en mängd andra fina klipp. The Telegraph i UK skrev härom veckan om 15 reasons to Visit Sweden after lockdown is lifted och The Swedish Art of doing nothing i Stockholms skärgård på temat "self-isolating holidays". Franska Le Figaro gör ett stopp i Sverige och gravlaxen i en virtuell jorden-runt-resa för foodies med hjälp av Visit Swedens Pariskontor. Edible Country tas upp på samma tema både av brittiska Olive Magazine och tyska Rheinische Post. Tyska TV-kanalen DMAX sände nyligen ett inslag om mat i Dalarna - resultat av en pressresa som genomfördes förra sommaren, medan Tribune India intresserar sig för svenskt hållbarhetstänk - fortsatt aktuellt även nu.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.