Our other websites:
Working from home
Foto: Melker Dahlstrand/imagebank.sweden.se

Swedish Workshop Online 2021

I en tid när resande och fysiska internationella möten inte är möjliga, erbjuder Visit Sweden Swedish Workshop i onlineformat 20-23 april 2021.

Eftersom Swedish Workshop i sitt ursprungliga och uppskattade, fysiska format flyttats fram till våren 2022, men behovet av matchmaking event kvarstår, har Visit Sweden beslutat att fortsätta med möten på en digital plattform, efter succén i höstas. Den 20-23 april arrangeras Swedish Workshop Online, där utländska researrangörer ges möjlighet att mötas och göra affärer online med destinationer och företag i svensk besöksnäring. Mötestiderna kommer att anpassas så att det finns möjlighet att boka möten med researrangörer från samtliga Visit Swedens prioriterade marknader runt om i världen.


Läs mer här.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.