Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se

Internationella medier besöker Sverige

Under den här sommaren visar svenska destinationer visar upp Sverige för utländska journalister och influencers. Europride i Göteborg är ett hett tema. Design, skärgård, mat och naturnära boende är andra.

Visit Sweden genomför visningsresor för utländska medier, profiler på sociala medier och andra influencers i tätt samarbete med destinationer och turistföretag i Sverige. Inför sommarens Europride, som arrangeras i Göteborg i juli och augusti, har redan flera resor gjorts. När sommaren går mot sitt slut har utländska journalister också besökt Sverige på teman som vandring, hållbart mode samt design och mat på Stockholms museer.

Under en visningsresa får skribenten komma Sverige nära och inspireras att ge sin egen vinkel på berättelsen om Sverige. Till exempel detta reportage om vandring på Höga Kusten.

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.