Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se

Jobba hos oss

Medarbetarna på Visit Sweden bidrar till ett viktigt uppdrag för Sverige: att ge utländska turister chans att upptäcka en fantastisk destination, och att öka intäkter och sysselsättning i hela landet.

En av styrkorna och kärnan i Visit Swedens framgångar är medarbetarnas talang och kompetens. Våra medarbetare har förmåga att möta de utmaningar vi ställs inför, att överraska samt att utveckla och leda projekt och kampanjer mot målsatta resultat. Vi har kärnvärden som bär vår kultur och säger mycket om vad vi förväntar oss av våra medarbetare: nyskapande, professionalism, affärsmässighet, omtänksamhet och lekfullhet.

Att vårt företag har ett uppdrag som engagerar och motiverar är en självklar styrka för oss som arbetsgivare. Vi är en organisation i ständig rörelse och erbjuder en miljö där kreativa kunskapsmänniskor kan utvecklas och stimuleras.

I Visit Swedens verksamhet arbetar marknadsförare, analytiker, projektledare, ekonomier och specialister inom PR, webb, sociala medier och event. På kontoren i utlandet har vi lokalt anställda. Koncernspråket är svenska, men ska du jobba i utlandet krävs även att du behärskar det lokala språket.

Lediga tjänster

Just nu finns inga lediga tjänster hos oss, men vi hoppas att du vill hålla ögonen öppna. Det kan snart dyka upp ett behov av en ny stjärna till vår verksamhet.


På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.