Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×
Foto: Asaf Kliger/Icehotel/imagebank.sweden.se

Vi jobbar för besöksnäringen

Visit Swedens marknadsföring ska öka exportintäkterna i besöksnäringens företag. Vi känner målgruppen av utländska resenärer och delar med oss av vad de vill uppleva i Sverige. Då kan turistföretagen och destinationerna i Sverige utveckla fler produkter för en internationell marknad.

Samarbete mellan olika nationella, regionala och lokala aktörer för turism är viktigt för att skapa tillväxt i besöksnäringen. Särskilt i ett litet land som Sverige, där näringen består av många små och medelstora företag.

Varje dag jobbar Visit Sweden tillsammans med företag och organisationer i besöksnäringen och i andra branscher. Visit Swedens samarbetspartners finns bland regionala turistorganisationer, destinationer och städer, i handeln, bland upplevelseföretag, boendeanläggningar, transportörer och andra aktörer i Sverige. Bara genom det täta samarbetet kan Sverigemarknadsföringen fyllas med upplevelser som de internationella resenärerna vill ha.

Våra samarbetspartners är experter på utbudet i sina regioner, destinationer och företag. Visit Sweden har koll på hur de utländska turisterna ser på Sverige, vad de vill göra på semestern och hur man når dem. Det är en kunskap vi vill dela med oss av.

En större efterfrågan leder till att företagen kan utveckla fler upplevelser, boenden och transportmöjligheter. När vi slår ihop våra resurser för internationell marknadsföring kan vi göra mer slagkraftig kommunikation tillsammans.

Tillsammans arbetar vi i långsiktiga affärssamarbeten och partnerskap och erbjuder olika tjänster för att nå utländska turister.

Visit Swedens tjänster

  • Insikter om marknader och målgrupper som skapar affärsmöjligheter.
  • Kommunikation om Sverige som inspirerar och engagerar.
  • Tillgänglighet för att enkelt planera och boka Sverige.

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.