Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×
Foto: Sofia Sabel/imagebank.sweden.se

Utveckling av Sverigekommunikation och innehåll

Din destination har unika upplevelser som kan överraska resenärerna. Det gäller att kommunicera dem rätt och Visit Sweden hjälper dig att paketera berättelser som slår igenom i marknadsföringen. I en kreativ process producerar vi innehåll för exempelvis YouTube, Instagram, Facebook och webben, som sedan kan spridas i dina, våra och andras kanaler.

De upplevelser som finns på din destination förtjänar att upptäckas av fler utländska besökare. Visit Sweden har koll på vad som attraherar målgruppen Den globala resenären och tillsammans kan vi ta fram texter, bilder och filmer som kan spridas över världen.

Med hjälp av vår samskapande process ”Co-creation of Swedish Experiences” skapas berättelser om vad man kan se och göra i Sverige. Innehållet är unikt för din destination samtidigt som det stärker bilden av Sverige som resmål.

Den kreativa processen leds av Visit Swedens Traveller Experience-team. Den inleds med ett webbinarium om Visit Swedens kommunikativa plattformar som är verktyg för att skapa kommunikation och därefter skickas övningar ut kring förberedelser i din organisation. Vi samlas sedan till en workshop, där vi ringar in storyn om din destination tillsammans. Efter denna kreativa process är vi startklara för att producera innehåll och upprättar en digital samverkan, ett digitalt sätt att dela innehåll med varandra, gemensam planering och dialog.

Det vi producerar anpassas för spridning direkt mot resenärerna i målgruppen och ska också inspirera innehållsskapare, exempelvis influencers och journalister, att i sin tur skapa innehåll för sina kanaler. Vi använder också innehållet i våra respektive ägda och köpta kanaler. Med materialet bidrar vi till att Sverige alltid syns som resmål globalt och på utvalda utlandsmarknader.

Materialet vi tar fram lämpar sig bra att ta vidare i marknadsföringsinsatser, exempelvis kampanjer på utvalda marknader, för att skapa en starkare spridning i målgruppen.

”Co-creation of Swedish Experiences” ger dig möjligheter på tre nivåer:
- Produktion av innehåll för resenären, som kan publiceras på YouTube, Instagram, Facebook och Visit Swedens webbaserade kanaler.
- Produktion av innehåll för andra innehållsskapare (journalister och influencers), så att det kan spridas till resenären.
- Utbildning och verktygslåda för produktion av innehåll för dina egna kanaler.

Ta kontakt med Jennie Skogsborn Missuna för priser och mer information om samarbete kring innehållsproduktion.

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.