Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×

Nederländerna, Belgien

Vi erbjuder utvalda aktiviteter för reseledet i Nederländerna och Belgien så att du lättare kan nå resenärer på marknaderna.

RESA – partnerskap

Visit Sweden har många års erfarenhet om vilka researrangörer som är intresserade av Sverige och hur man matchar det Sverige erbjuder med rätt researrangör.

RESA är ett långsiktigt samarbete med researrangörer som ska öka det svenska utbudet av paketerade produkter på den holländska och belgiska marknaden och samtidigt ge insikter till utveckling. Projektet inkluderar två huvudfokus, dels matchning mellan svenska produkter och researrangörer i Nederländerna och Belgien, och dels marknadsföring som stärker researrangörernas försäljning av sitt Sverigeutbud via sina kanaler.

Partnerskapet bygger på en kontinuerlig bearbetning och interaktion med researrangörer med en gemensam målsättning. Målet med samarbetet är att deltagande regioners exportmogna produkter ska finnas tillgängliga på marknaden genom ett ökat antal kanaler och på så sätt stärka distributionen och öka försäljningen. Genom marknadsföringsaktiviteter tillsammans med researrangören, sätts det klara försäljningsmål som redovisas efter varje säsong.

Aktiviteter: Marknadsföring – gemensam marknadsföring med researrangören för ökad försäljning.
Matchmaking - dvs att para ihop produkten med utvald researrangör, kunskapsspridning via föredrag för svensk besöksnäring, kunskapsspridning genom besök hos researrangörer, produktmöten, visningsresor.

När: Löpande årsvis
Vem riktar sig aktiviteten mot: Regionala turistorganisationer och destinationer
Prisuppgift: kontakta Visit Sweden
Kontakt: Ninnan Stenmark Åhlén, Senior Partner Manager, ninnan.stenmark@visitsweden.com

12 svenska regioner ingår i RESA på i Nederländerna/Belgien. Under 2017 gav projektet RESA i Nederländerna och Belgien drygt 170 000 övernattningar (+16 procent jämfört med 2016) via nya reseprodukter, vilket motsvarade intäkter på 137 miljoner kronor till besöksnäringen i Sverige. Partnerskapet skapade också marknadsföring till ett värde av 4 miljoner kronor.

NInnan Stenmark Åhlén, Senior Partner Manager

ninnan.stenmark@visitsweden.com

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.