Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×

Indien

Vi erbjuder utvalda aktiviteter för reseledet i Indien så att du lättare kan nå indiska resenärer.

Scandinavian Roadshow

Visit Sweden erbjuder deltagande i besök hos utvalda återförsäljare och researrangörer i samarbete med övriga nordiska turistråd. Den genomförs i syfte att presentera svenska destinationer och produkter och öka kännedomen, stötta distributionen och stimulera försäljningen. 2019 arrangeras Visit Swedens roadshow i New Delhi, Chennai och Mumbai.

När: 18-22 november 2019
Vem riktar sig aktiviteten mot? Boendeanläggningar, regionala turistorganisationer, destinationer, incomingföretag/DMC, attraktioner, sevärdheter, transportörer
Prisuppgift: kontakta Visit Sweden


Visningsresa – utbildning av researrangörer

Visit Sweden arrangerar visningsresor för utvalda researrangörer på den indiska marknaden med intresse för Sverige och med rätt kundbas för att leverera goda försäljningssiffror. Visningsresan till Sverige läggs upp efter arrangörernas behov och önskemål och du får möjlighet att påverka innehåll i och datum för programmet. Arrangörerna får ett programförslag som ger en bild av vad de kan besöka i din region eller på din destination.

Inbjudan med programförslag tas fram i början av året tillsammans med deltagande regioner mot utvalda researrangörer.

När: maj och juni
Vem riktar sig aktiviteten mot? Regionala turistorganisationer, destinationer
Prisuppgift: kontakta Visit Sweden

Sanjoo Malhotra, kontaktperson Indien

sanjoo.malhotra@visitsweden.com

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.