Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×

Storbritannien

Vi erbjuder utvalda aktiviteter för reseledet i Storbritannien så att du lättare kan nå brittiska resenärer.

Bearbetning av reseled

Visit Sweden har många års erfarenhet om vilka researrangörer som är intresserade av Sverige och hur man matchar det Sverige erbjuder med rätt researrangörer på den brittiska marknaden.

Denna aktivitet är ett tillgänglighets- och insiktssamarbete mot researrangörer, där din destination eller produkt matchas med utvalda researrangörers utbud på den brittiska marknaden. I dialog med researrangören kvalitetssäkras produkten så att den fungerar på bästa sätt och blir eftertraktad.

Visit Sweden säkerställer hela processen från matchning med rätt researrangör tills att produkten tagits in av researrangören, inklusive löpande insiktsarbete och uppföljning. De utvalda researrangörerna hålls under året uppdaterade med nyheter, bilder och innehåll till sociala medier.

Det övergripande målet är att den deltagande destinationens produkter ska finnas tillgängliga till försäljning genom ett ökat antal kanaler och på så sätt långsiktigt säkra destinationens tillväxt på den brittiska marknaden.

Visit Sweden arrangerar inom denna aktivitet också visningsresor för de viktigaste researrangörerna i Storbritannien med intresse för Sverige och med resurser att leverera kvalitet och volym. Visningsresan till Sverige erbjuds utvalda researrangörer och läggs upp efter deras behov och önskemål. Arrangörerna får ett programförslag som ger en bild av vad de kan besöka i din region eller på din destination. Du får möjlighet att påverka innehåll i och datum för programmet.

Löpande redaktionell bearbetning av branschmedier / medier för reseled genomförs för att öka kännedomen om deltagande destination hos den brittiska reseindustrin. Målgruppen för denna mediabearbetning är branschmedia som riktar sig mot turoperatörer men även till agentledet, dvs resebyråer.

Aktiviteten innefattar också löpande bearbetning av researrangörer via brittiska branschorganisationer för att öka kännedomen om den deltagande svenska destinationen hos den brittiska reseindustrin. Branschorganisationerna samlar landets researrangörer och agenter och är samtidigt starka kommunikationskanaler inom branschen. Visit Sweden samarbetar exempelvis med AITO, ANTOR och ABTA.

När: Hela året
Vem riktar sig aktiviteten mot? Regionala turistroganisationer, destinationer
Prisuppgift: kontakta Visit Sweden


Swedish Workshop i London 2019

Swedish Workshop i London är en återkommande mötes- och marknadsplats mellan Sveriges besöksnäring och brittiska researrangörer inom privatresesegmentet. Syftet är att skapa nya kontakter och affärsmöjligheter och som deltagare får du ett utmärkt tillfälle att presentera ditt utbud för researrangörer som arbetar med privatresor i Storbritannien.

Årets workshop är ett svenskt-danskt samarbete i gemensam regi. På så sätt skapar vi en workshop som är attraktiv för fler researrangörer, breddar möjligheten att för både köpare och säljare att hitta nya givande samarbeten och ökar vår konkurrenskraft på den brittiska marknaden.

Workshopen äger rum under två dagar och inleds måndagen 20 maj med en kunskapsdag där ledande branschexperter delar med sig av sin kunskap om den brittiska marknaden. Dagen avslutas med en gemensam middag.

På tisdagen genomförs en workshop med förbokade kundmöten. Dagen avslutas med en mottagning och middag - ett bra tillfälle att umgås och lära känna dina nya brittiska affärskontakter på ett mer informellt sätt.

När: 20-21 maj 2019
Vem riktar sig aktiviteten mot: Boendeanläggning, regionala turistorganisationer, destinationer, incomingföretag/DMC, attraktioner, sevärdheter, transportörer
Prisuppgift: kontakta Visit SwedenSwedish Matchmaking

Nya och gamla affärsrelationer mår bra av personliga möten för innovativa tankar och nya affärer. Visit Sweden arrangerar en mötes- och marknadsplats mellan svensk besöksnäring och brittiska researrangörer inom privatresor, i anslutning till World Travel Market (WTM) i London. I paketet ingår förbokade möten med researrangörer och fördjupad kunskap om segmentet genom föreläsningar. Mässan WTM är världens näst största resefackmässa där branschen möts, skapar kontakter och lägger grunden för nästa års försäljning.

Swedish Matchmaking erbjuder en svensk inramning där deltagaren kan skapa nya kontakter och affärsmöjligheter och underhålla befintliga. Deltagaren får ett unikt tillfälle att presentera sitt utbud - sin destination, attraktion, sevärdhet eller produkt - för researrangörer som arbetar med privatresor i Storbritannien. Dessutom får man möjlighet att på egen hand ta del av utbudet på mässan, då eventet arrangeras i anslutning till mässområdet.

Swedish Matchmaking inleds måndagen den 4 november 2018 med en kunskapseftermiddag där ledande branschexperter delar med sig av kunskap om den brittiska marknaden. Deltagarna får en övergripande insikt i vad den brittiske kunden efterfrågar och en uppdaterad bild av läget och förutsättningarna. Dagen avslutas med en gemensam middag. På tisdagen den 5 november arrangeras en mötesplats med förbokade kundmöten där även tillfällen ges att mingla och lära känna nya brittiska affärskontakter.

När: 4-5 november 2019
Vem riktar sig aktiviteten mot: Boendeanläggning, regionala turistorganisationer, destinationer, Incomingföretag, attraktioner, sevärdheter, transportörer
Prisuppgift: kontakta Visit Sweden

Gabriel Dorch, landschef Storbritannien

gabriel.dorch@visitsweden.com

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.