Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×
Foto: Simon Paulin/imagebank.sweden.se

Marknadsföring på utvalda marknader

Visit Sweden finns på plats i flera länder för att långsiktigt lyfta fram Sverige och besöksnäringens upplevelser. Tillsammans med våra lokala specialister kan du anpassa marknadsföringen till marknaden och samtidigt dra nytta av den Sverigebild som byggts upp av flera års kommunikation.

På de marknader som vi fokuserar extra på i marknadsföringen sprider vi hela tiden inspiration om Sverige, på webben, i egna sociala mediekanaler och genom att inspirera redaktionella medier och influencers att ge sin bild av Sverige. Vi ser också till att reseledet – researrangörer, resebyråer och andra som erbjuder bokningsbara resor – kan Sverige väl.

I samma kanaler kan besöksnäringen i Sverige få synlighet för sin destination eller sina bokningsbara erbjudanden, vilket får bäst genomslag tillsammans med andra i samma geografiska eller tematiska sammanhang. Visit Sweden lyfter fram ditt erbjudande som en del av Sverige, med budskap som vi vet väcker intresse hos målgruppen.

Vi vill ge resenärerna i målgruppen reseinspiration som sticker ut och når träffsäkert bland de som söker din typ av upplevelse. Många års erfarenhet från olika utlandsmarknader gör att Visit Sweden kan guida dig rätt och förstärka din marknadsföring i landet.

På våra utlandsmarknader jobbar vi med samma utgångspunkt:

Varje utlandskontor erbjuder olika möjligheter till marknadsaktiviteter och samarbeten.

Vill du veta mera? Hör av dig till din kontaktperson på Visit Sweden eller en av våra partneransvariga.

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.