Our other websites:
CoC-HållbarArbetsplats

Välmående & hållbar arbetsplats

En god arbetsmiljö är en viktig strategisk fråga för Visit Sweden. En bra fysisk, organisatorisk och social arbetsmiljö som skapar förutsättningar för ett hållbart arbetsliv, är en förutsättning för att attrahera och behålla talanger och är därmed en framgångsfaktor för att nå bolagets verksamhetsmål.

Visit Sweden tror på en kreativ miljö där utbyte av tankar sker fysiskt på arbetsplatsen så långt detta är möjligt. Målsättningen är att Visit Sweden ska vara en bra arbetsplats där människor mår bra, trivs och utvecklas och där vi bemöter varandra och andra med respekt och omtanke.

Varje medarbetare ska bli sedd och uppmuntrad samt känna delaktighet och arbetsglädje. Medarbetare på Visit Sweden ska kunna ha ett liv i balans och komma hem efter arbetets slut med energi kvar för det privata livet.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.