Hoppa till innehåll

Roadshows

Visit Swedens uppdrag är att marknadsföra resmålet Sverige mot den globala resenären. Genom smart marknadsföring året runt bygger vi en positiv bild av resmålet som ökar efterfrågan att vilja resa hit. Roadshows är en aktivitet där Visit Sweden tar det attraktiva och hållbara resmålet Sverige till researrangörer och agenter i sina respektive länder.
Senast uppdaterad:3 april 2024
Kvalitativa möten och härligt samarbete mellan våra svenska destinationer och attraktioner! Vi är starka tillsammans!

Roadshows är en marknadsföringsaktivitet där Visit Sweden och deltagande partners tar det attraktiva och hållbara resmålet Sverige till researrangörer och agenter i USA och Kina.

Syftet med resorna där vi besöker olika städer i landet är att öka kunskapen om Sverige som hållbart resmål och inspirera researrangörer och agenter att paketera, marknadsföra och sälja bokningsbara upplevelser i Sverige.

Med en Roadshow når vi även andra beslutsfattare än de som vanligtvis deltar på mässor och workshops. Våra Roadshows arrangerar vi tillsammans med de övriga nordiska länderna – ett koncept som visat sig ha en mycket bra effekt på våra långväga marknader.

Vårt erbjudande:

Träffa utvalda, kvalitetssäkrade och trendsättande researrangörer och reseagenter med fokus på Norden, som säljer privatresor i USA och Kina. Möten med researrangörsledet sker i workshop-format.

När:

USA: Oktober 2024
Kina: Oktober 2024

För vem?

Incoming-operatörer, DMCs (Destination Management Companies), boendeanläggningar, attraktioner, transportörer, aktivitetsföretag, destinationsbolag (DMO, Destination Management Organizations) och regionala turismorganisationer.

Riktigt bra organiserad roadshow med härliga branschkollegor och möten med intresserade nordamerikanska återförsäljare.

Anmäl ditt intresse!

För mer information, ta kontakt med:

Christina Steer

Christina Steer

Head of Travel Trade

[email protected]