Hoppa till innehåll

Swedish Workshop UK 2024

Visit Sweden arrangerar Swedish Workshop UK för att inspirera brittiska researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud och vi har valt att lägga workshopen parallellt med WTM - World Travel Market London - en av världens största mässor för den internationella resebranschen. Här möts branschen, kontakter knyts och försäljningsplaner för 2025 skapas.
Senast uppdaterad:14 maj 2024

Swedish Workshop UK är ett utmärkt tillfälle att träffa utvalda, kvalitetssäkrade researrangörer som alla är intresserade av att paketera, marknadsföra och sälja resmålet Sverige på den brittiska marknaden.

Under en fullspäckad dag med förbokade möten presenterar ni era produkter och förslag på genomförbara paket till researrangörer som alla arbetar med privatresor. Ni får samtidigt en unik insikt i vad som efterfrågas av resenärer på den brittiska marknaden.

Vårt erbjudande:

  • Ta del av relevant kunskap och få tips inför ditt deltagande genom vårt Uppstartsmöte som kommer att arrangeras ett par veckor innan Nordic Workshop
  • Visit Sweden bearbetar aktivt researrangörer och andra aktörer inom Travel Trade på de tysktalande marknaderna och kan bistå med kvalitativ rådgivning till deltagande svenska aktörer.

Var en del av Resmålet Sveriges erbjudande genom att boka en plats med Visit Sweden på Swedish Workshop UK. Att vara en del av Sverige tillsammans med Visit Swedens ger en ökad synlighet och gör att ni har lättare att komma i kontakt med fler Sverigeintresserade researrangörer och besökare.

När:

6 november 2024.

För vem:

Regionala och nationella incoming-operatörer (DMC's: Destination Management Companies), boendeanläggningar, större besöksmål och regionala turismorganisationer och destinationsbolag.

Läs mer och boka din plats!

Gabriel-Dorch.jpg

Gabriel Dorch

Senior Travel Trade Manager & Country Manager, Great Britain

[email protected]