Our other websites:

Frankrike

Fransmän reser till Sverige för att uppleva den svenska livsstilen och kulturen. 3,9 miljoner fransmän ser Sverige som en potentiell semesterdestination. Av de globala franska resenärerna Visit Sweden frågat är 89% intresserade av att besöka Sverige, 31% har besökt Sverige och vill göra det igen. Hela 58% har aldrig besökt Sverige men är intresserade av att göra det.

Här presenteras den franska marknaden helt kort, dvs när har franska resenärer lov och semester, hur långt har de kommit i digitaliseringen. Kompletteras med målgruppsdata över de franska resenärerna och vad de vill göra i Sverige på en potentiell Sverigeresa samt hur de söker information inför sin resa.

Kort_om_frankrike.png
Artikel

Frankrike 2022

Augusti 2022. Artikeln ger dig en överblick över Frankrike som nation. Frankrikes ekonomiska läge, helgdagar och semester samt hur långt de kommit i digitaliseringen.

den_franska_malgruppen.png
Artikel

Den franska målgruppen

April 2022. Artikeln fördjupar sig i den franska målgruppen, vilken potential de är för svenska turistmål samt vilka drivkrafter de har för att resa till Sverige. Vidare visar vi vad den franska resenären vill göra på en potentiell semesterresa till Sverige.

franska_resenarers_googlesokningar.png
Artikel

Franska resenärers Googlesökningar om Sverige

Mars 2023. Tittar vi enbart på Frankrike så har reserelaterade sökningar på Google om Sverige ökat med +30% under 2022 jämfört med 2019 före pandemin. Vad googlade fransmännen på när de ville till Sverige 2022?

Längd: 3.17 min.

Använd gärna filmen

Filmen finns att ladda ner här. Använd den gärna för att berätta om målgruppen i presentationer, på webbinarier eller i sociala medier. Här finns även en 15 sekunders trailer att använda fritt.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.