Our other websites:

Att synas online på Google

Att vara sökbar och nåbar digitalt är något som dagens resenärer förväntar sig. Oavsett om du är nybörjare eller redan jobbar med digital marknadsföring så hjälper vi dig här med att hitta rätt strategi för dig.

6 tips för att lyckas på Google

Alla resor börjar på Google och det innebär att företag i besöksnäringen behöver se till att deras produkter och tjänster är synliga, och om relevant, även finns bokningsbara på Google.

  • staffan_widstrand-river_rafting-92.jpg
    Foto: Staffan Widstrand/imagebank.sweden.se

    6 tips för att lyckas på Google

    Allt börjar med att du som aktör inom besöksnäringen har en hemsida som tydligt visar, i bild och text, dina produkter och tjänster. Nästa steg är att ge sig ut på Google och bli digitalt sökbar.

    Till artikeln

Webbinarieserie

Här presenterar vi en serie webbinarier kring hur du når ut på Google, tillsammans med Marcus Ståhl.

henrik_trygg-skiing-139(1).jpg
Foto: Henrik Trygg/imagebank.sweden.se
Presentation

Del 1. Marknadsföring i en föränderlig värld

2020. Våga stick ut! Du har 1,7 sek att fånga intresse hos din presumtiva kund. I den här filmen får du en överblick över dina möjligheter att jobba med digital marknadföring för att nå ut i mediabruset.

Christmas food
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se
Presentation

Del 2. Google Business Profile (f.d Google My Business)

2020. Hur inspirerar du resenären när de sitter och googlar, hungriga på att veta mer om din destination? Se till att du finns med på Google Business Profile (f.d Google My Business) och att dina kunder recenserar dig. Se filmen och lär dig hur.

Glamping
Foto: Pernilla Ahlsén/imagebank.sweden.se
Presentation

Del 3. Dra nytta av Googlekraften

2020. Många turister är nyfikna på vad Sverige har att erbjuda. Se den här filmen och lär dig hur du med hjälp av SEO och sökordsoptimering kan få din verksamhet bli synlig på Google.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.