Our other websites:
En kvinna köper en biljett över disk till Carl-Larsson museet.
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se

Kanaler

Lär dig vilka möjligheter du har att möta dina kunder, i de kanaler de är aktiva, vare sig det är digitala kanaler eller via researrangörer i utlandet. Här har vi samlat insikter och tips på hur ni når ut, digitalt, via researrangörsledet eller via incoming-bolag. Välj kanaler som passar din verksamhet.

Online shopping
Foto: Lieselotte van der Meijs/imagebank.sweden.se

Testa dina kunskaper

Vilken är den viktigaste informationskällan inför en Sverigeresa?

Olika sätt att nå dina kunder

Att arbeta med researrangörer för att få kunder är ett sätt att arbeta med att få kunder ett annat är via digitala kanaler. Här kan du läsa mer om de olika kanalerna.

Incoming

Är du nyfiken på hur en incomingbyrå arbetar? Eller vill du få bra tips på hur du kan jobba effektivt backoffice med införsäljning, reseproduktion och bokning? Här kan du lära dig mera oavsett om du är en leverantör av dina egna produkter eller paketerar andras produkter till researrangörer eller resebyråer/agenter.

Vad säger lagen?

Det finns lagar kring paketering av resor som är bra att känna till. Jonas Thyberg, en av Sveriges duktigaste advokater inom området, berättar i tre presentationer om vad som gäller med paketreselagen och resegarantilagen.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.