Our other websites:

Måltidstrender

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Vill du få hjälp att lyfta blicken mot horisonten och se de skiften i omvärlden som påverkar svensk besöksnäring och måltidsturism under de kommande åren? Ta del av både trendrapporter och filmer!
The Edible Country
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se
Rapport

Trendrapport Måltidstrender 2020

2020. Vad påverkar svensk besöksnäring och måltidsturism under de kommande åren? Ta del av omvärldsspaningar och inspirerande exempel i vår purfärska trendrapport som tagits fram i samarbete med Kairos Future (25 sidor).

Ice cold drinks
Foto: Emma Ivarsson/imagebank.sweden.se
Rapport

Trender inom måltidsturism 2019 (14 sid)

Lär dig om de största trenderna inom måltidsturism som kommer påverka besöksnäringen under 2019 och framåt. Ta del av en kort guide om trender inom mat och turism.

Ice cold drinks
Foto: Emma Ivarsson/imagebank.sweden.se
Film

Trender inom måltidsturism 2019: företagare reflekterar (3.20 min)

Fem företagare inom mat berättar vad de tyckte var intressant i Visit Swedens trendrapport inom måltidsturism.

Ice cold drinks
Foto: Emma Ivarsson/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Webbinarium: Trender inom måltidsturism 2019 (1h)

Lär dig om de största trenderna inom måltidsturism som kommer påverka besöksnäringen under 2019 och framåt i ett entimmeswebbinarium.

Blueberries
Foto: Moa Karlberg/imagebank.sweden.se
Presentation

Sök- och inspirationskällor (16.49 min)

2018. Hur söker måltidsintresserade resenärer inspiration inför en Sverigeresa? Andelen som bokar resor och upplevelser online och via mobilen ökar. Lyssna till hur du kan anpassa ditt digitala skyltfönster för att nå ut till fler och finnas där besökarna letar.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.