Our other websites:

Indien

Här ger vi en inblick i den indiska marknaden. Du får ta del av den generella landsprofilen, medieprofil, landets turistprofil och målgruppsprofil.
Kort_om_indien.png
Artikel

Indien 2022

Augusti 2022. Artikeln ger dig en överblick över Indien som nation och indier som resenärer samt vilken potential indiska resenärer kan vara för svenska turistmål.

Rapport: Högspenderande indiska resenärer (36 sid)

2020. Segmentet individuella resenärer från Indien som spenderar mycket på resan ökar. De nordiska turistorganisationerna och Nordiska ministerrådet har tagit fram en ny studie. Här är hela rapporten. (Engelska)

Skeppsbron
Foto: Ola Ericson/imagebank.sweden.se
Presentation

Marknad Indien (4.28 min)

2018. Titta på en presentation om marknad Indien. (Siffror från 2017 och 2018.)

Gemensam målgrupp i Kina, Indien och USA (36 sid)

2020. På uppdrag av de nordiska nationella turistorganisationerna och Nordiska ministerrådet har NIT Kiel konsoliderat rapporter som skrevs innan Covid-19 pandemin i syfte att hitta en gemensam målgrupp. Här är hela rapporten. (Engelska)

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.