Hoppa till innehåll

Vad är du intresserad av?

Målgruppen måltidsintresserade

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Det finns miljontals människor som reser till Sverige med maten som reseanledning. Det finns även svenskar som är extra måltidsintresserade, Lär känna målgruppen måltidsintresserade resenärer och få massor av tips på hur du kan möta dem genom attraktiva paketeringar och spetsig marknadsföring.

Naturnära måltid
Foto: August Dellert/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Svemester del 6

September 2021. I den sjätte livesändningen fokuserar vi på Sverige som matland och svenskars relation till mat och dryck. Två exempel tas upp; Falkenberg som matdestination och deras initiativ Falkenbergs skafferi samt pop-up restaurangen Ön på Långholmen.

Omslag målgruppsguide.PNG
Foto: Tove Freiij/imagebank.sweden.se
Rapport

Målgruppsguide måltidsresenärerna

April 2021. Läs vår nya målgruppsguide med fokus på vad både den svenska och den internationella måltidsintresserade resenären vill uppleva under sin semester i Sverige. För båda målgrupperna är det viktigt att njuta av god mat och dryck på en Sverigesemester (13 sid).

Outdoor eating
Foto: Susanne Walström/imagebank.sweden.se
Rapport

Målgruppsguide till måltidsresenären (9 sid)

2019. Målgruppsguide om den internationella Matintresserade nyfikna upptäckaren. Det finns miljontals människor i Tyskland, USA och Storbritannien som reser med maten som reseanledning. Här får du lära känna denna målgrupp och hur du kan attrahera dem.

Reading Stieg Larsson
Foto: Cecilia Larsson Lantz/Imagebank.sweden.se
Film

Möt den brittiska måltidsresenären (2.36 min)

2019. Många britter är sugna på att själva uppleva kulturen de sett och läst så mycket om. Se mer av vad brittiska resenärer med matintresse har för önskemål under sin Sverigeresa.

Winter fika by the fire
Foto: Anna Öhlund/imagebank.sweden.se
Film

Möt den tyska måltidsresenären (3.18 min)

2019. Det finns inget godare än renröra på en stubbe någonstans djupt i den svenska skogen - om du frågar en tysk! Se mer av vad tyska resenärer med matintresse har för önskemål under sin Sverigeresa.

Fried Herring
Foto: Miriam Preis/imagebank.sweden.se
Film

Möt den amerikanska måltidsresenären (2.38 min)

2019. Mat, dryck, shopping, kultur, lokala traditioner...amerikanska resenärer vill ha mycket av allt! Se mer av vad amerikanska resenärer med matintresse har för önskemål under sin Sverigeresa.