Hoppa till innehåll

Swedish Workshop Online 2024

Swedish Workshop Online är ett tids- och kostnadseffektivt komplement till Visit Swedens fysiska events i Sverige eller utomlands. Den digitala workshopen pågår under två dagar där du har möjlighet att välja vilka researrangörer du önskar möta. Du har möjlighet att delta varhelst du befinner dig och har full kontroll över ditt mötesschema och tider.
Senast uppdaterad:16 maj 2024

Visit Sweden arrangerar Swedish Workshop Online för att inspirera researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud.

Swedish Workshop Online pågår under två dagar, 9-10 oktober. För att möjliggöra deltagande från alla våra prioriterade marknader har vi valt att schemalägga workshopen från tidig morgon till tidig kväll, mellan 07:00-19:00.

Ett deltagande innebär möjlighet att träffa utvalda och kvalitetssäkrade aktörer inom researrangörsledet som alla arbetar med att paketera, marknadsföra och sälja Sverige som resmål från olika delar av världen.

Aktörer från researrangörsledet bjuds in från följande marknader:

Europa: Tyskland, Österrike, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Belgien (Flandern), Storbritannien, Danmark, Norge, Finland.
Asien: Kina, Indien.
Nordamerika: USA.

Vårt erbjudande:

  • En tydlig, enkel och användarvänlig digital mötesplattform med goda möjligheter att marknadsföra er produkt eller destination med text, bild och korta filmer.
  • Ta del av relevant kunskap och få tips inför ditt deltagande på uppstartsmötet ett par veckor innan Swedish Workshop Online.
  • Visit Sweden bearbetar aktivt researrangörer och andra aktörer inom Travel Trade på Visit Swedens prioriterade marknader och kan bistå med kvalitativ rådgivning till deltagande svenska aktörer.
  • Ett mötesschema per företag/organisation. Det innebär att flera personer kan dela på schemat och på det sättet maximera tid och antal möten och få ut mest möjliga av de fyra dagarna. Man kan självklart även boka ytterligare separata mötesscheman för sitt företag/organisation om man så önskar.

Var en del av Resmålet Sveriges erbjudande genom att delta på Visit Swedens online workshop. Att vara en del av Sverige tillsammans med Visit Swedens ger en ökad synlighet och gör att ni har lättare att komma i kontakt med fler Sverigeintresserade researrangörer och besökare.

När?

9-10 oktober 2024

För vem?

Incoming-operatörer, DMC's (Destination Management Companies), boendeanläggningar, attraktioner, transportörer, aktivitetsföretag, destinationsbolag (DMO, Destination Management Organizations) och regionala turismorganisationer.

Läs mer och boka din plats!

Anneli Crichlow

Anneli Crichlow

Business Development Manager

[email protected]