Our other websites:

Kina

Här ger vi en inblick i den kinesiska marknaden. Du får ta del av den generella landsprofilen, medieprofil, landets turistprofil och målgruppsprofil. Vi får en direkt inblick med hjälp av våra medarbetare i Kina.
kort_om_kina.png
Artikel

Kina 2022

Augusti 2022. Artikeln ger dig en överblick över Kina som nation och kineser som resenärer samt vilken potential kinesiska resenärer kan vara för svenska turistmål.

Presentation: Högspenderande kinesiska resenärer

2018. Segmentet individuella resenärer från Kina som spenderar mycket på resan ökar. De nordiska turistorganisationerna och Nordiska ministerrådet har tagit fram en ny studie. Här presenteras den i sammandrag. (Engelska)

Rapport: Högspenderande kinesiska resenärer (103 sid)

2018. Segmentet individuella resenärer från Kina som spenderar mycket på resan ökar. De nordiska turistorganisationerna och Nordiska ministerrådet har tagit fram en ny studie. Här är hela rapporten. (Engelska)

Gemensam målgrupp i Kina, Indien och USA (36 sid)

2020. På uppdrag av de nordiska nationella turistorganisationerna och Nordiska ministerrådet har NIT Kiel konsoliderat rapporter som skrevs innan Covid-19 pandemin i syfte att hitta en gemensam målgrupp. Här är hela rapporten. (Engelska)

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.