Hoppa till innehåll

Vad är du intresserad av?

Globala utspel om natur

Utländska besökare associerar Sverige starkt med naturen och vill gärna veta mer om vad man kan göra där. För Visit Sweden handlar marknadsföring av svensk natur både om att stärka bilden av Sverige och att turisterna ska hitta naturupplevelser och boende som de kan boka.

Våra tidigare kampanjer

Visit Sweden har de senaste åren satsat mer på att göra ett större avtryck för Sverige, genom utspel som sticker ut och sprids i många länder under lång tid. Nu senast The Edible Country 2019. 2017 gjorde vi utspelen Sweden on Airbnb och The 72 Hour Cabin.

The Edible Country
Foto: August Dellert
Artikel

The Edible Country

2019. Kampanjen The Edible Country lyfter fram DYI-måltider i den svenska naturen vid bokningsbara bord i hela Sverige. Kampanjen bygger på delbudskapet: Med naturen som krydda.

The Edible Country
Film

The Edible Country-filmen (engelska, 1.46 min)

2019. Med den internationella Sverigekampanjen The Edible Country bjöd Visit Sweden in utländska turister att laga en gourmetmåltid i naturen av råvaror direkt från skog, sjö och hav. Så här går det till.

Ein Land wird Restaurant
Film

Ein Land wird Restaurant-filmen (tyska)

2019. Med den internationella Sverigekampanjen The Edible Country bjöd Visit Sweden in utländska turister att laga en gourmetmåltid i naturen av råvaror direkt från skog, sjö och hav. Så här beskrev vi det för tyskarna.

Suède, Le Pays à Croquer
Film

Suède, Le Pays à Croquer-filmen (franska)

2019. Med den internationella Sverigekampanjen The Edible Country bjöd Visit Sweden in utländska turister att laga en gourmetmåltid i naturen av råvaror direkt från skog, sjö och hav. Så här beskrev vi det för fransmännen.

The 72 Hour Cabin
Foto: Jonas Ingman/imagebank.sweden.se
Artikel

The 72 Hour Cabin

2017. 500 miljoner människor nåddes på några månader av den svenska naturen när kampanjen The 72 Hour Cabin spreds över världen.

The 72 Hour Cabin
Film

The 72 Hour Cabin, dokumentären (5.38 min)

2017. Se dokumentärfilmen om kampanjen The 72 Hour Cabin, som spreds till 500 miljoner människor 2017.

Sandön
Foto: Jonas Ingman
Film

Sweden on Airbnb

2017. Den svenska allemansrätten fick uppmärksamhet i 138 länder när Visit Sweden lade upp hela Sverige på Airbnb.

Verktyg för att kommunicera natur

Hiking
Foto: Maskot/Folio/imagebank.sweden.se

Kommunikativa riktlinjer Natur

Om Sveriges position, budskap och kreativt koncept för natutturism i Sverige.

Biking in nature
Foto: Simon Paulin/imagebank.sweden.se

E-guide: Lär känna den digitala resenären

2019. Vill du ha mer inblick i hur turister från olika länder använder digitala verktyg för att drömma, planera och få ut mer av sin resa? I vår e-guide får du råd och tips att använda i din verksamhet.

Evening swim
Foto: Werner Nystrand/Folio/imagebank.sweden.se

Test: Vad kan du om den digitala resenären?

I vår e-guide får du veta mer om hur turisterna hämtar inspiration, planerar, bokar, upplever och minns sin upplevelse. Här kan du prova vad du kan om deras digitala beteende i ett snabbt sant- eller falskt-test.