Hoppa till innehåll

Våra erbjudanden

Visit Swedens uppdrag är att marknadsföra resmålet till den globala resenären. Genom smart marknadsföring året runt bygger vi en positiv bild av resmålet Sverige som ökar efterfrågan att vilja resa hit. För att lyckas med marknadsföring är samverkan och samarbeten en viktig framgångsfaktor. Här erbjuder vi möjligheter att delta i aktiviteter för att öka synligheten för er region, destination eller företag.

Gör affärer med internationella researrangörer och reseagenter

Visit Sweden deltar på mässor, arrangerar roadshows och workshops för att inspirera internationella researrangörer och reseagenter att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud.

För aktörer, som arbetar för och i besöksnäringen, är det unika tillfällen att träffa och göra affärer med utvalda, kvalitetssäkrade researrangörer och reseagenter som alla är intresserade av att paketera, marknadsföra och sälja resmålet Sverige.

Aktuella events och roadshows 2024:

Vill du veta mer?

Håll dig uppdaterad genom att anmäla ditt intresse i följande formulär så kontaktar vi dig.

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.