Hoppa till innehåll
Fyra ungdomar tar ett gruppfoto på varandra utomhus på en bilfri gata i en stad.
Foto: Simon Paulin/imagebank.sweden.se

Inspirationswebbinarium september 2023

Årets inspirationswebbinarium är skapat för dig som jobbar med marknadsföring inom svensk besöksnäring. Vi kommer diskutera kring den högst aktuella Sverigebilden och den senaste mätningen av resenärernas bild av Sverige, vad som är aktuellt inom marknadsföring, bl.a. generativ AI och generation Z samt vad vi på Visit Sweden planerar för 2024.

Webbinariet är nu textat på svenska.

Program:

  • Inledning, Susanne Andersson, VD Visit Sweden.
  • Sverigebilden och den senaste mätningen av resenärernas bild av Sverige. Anette Lundin och Nils Persson från Visit Sweden ger oss möjlighet att få en djupare förståelse av - vad är Sverigebilden och hur står sig den turistiska Sverigebilden på våra fokusmarknader.
  • Aktuellt inom marknadsföring: Vi får lyssna till spännande tankar om framtiden med några av de som dagligen ser den förflyttning som nu sker än snabbare än tidigare: Nora Svedmark från Google, Joel Sandberg från GroupM/Nexus, Torkel Öhman från Amanda AI, Oscar Svenfelt från TikTok, Lovisa Smedberg från Acceleration, Mikael Christensson från Mindshare och Nils Persson från Visit Sweden.
  • Visit Swedens aktiviteter och erbjudanden 2024. Tina Olsson och Christina Steer från Visit Sweden tar oss igenom de planer som finns för 2024 och hur du som företag / destination / regional turismorganisation kan ta del av våra erbjudanden och aktiviteter.