Hoppa till innehåll
Nyhet21 juni 2023

Visit Sweden gläds redan nu åt svenska attraktionskraften till nästa sommar

Det står nu klart att Sverige till nästa vår- och sommarsäsong ges möjlighet att arrangera flera internationella musikevenemang och en internationell hållbarhetskongress. För Visit Sweden som marknadsför Sverige som turistland är detta glädjande nyheter, väl värda att berätta om för att attrahera besökare till Sverige.

”Vi på Visit Sweden gläds åt allt som attraherar turister till Sverige och som gör att svenskar turistar och upptäcker sitt eget land, därför är vi extra glada åt att Sverige ges möjlighet att arrangera minst två internationellt attraktiva musikevenemang och en internationell kongress om hållbarhet under 2024” säger Visit Swedens vd Susanne Andersson, som refererar till Eurovision Song Contest 2024 där Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik ansökt om värdskapet, artisten Taylor Swifts konsert som precis utannonserats komma till Sverige och Global Sustainable Tourism Councils (GSTC) världskongress som ska arrangeras i Sverige nästa år.

Mer om Global Sustainable Council:

https://corporate.visitsweden.com/om-oss/i-fokus/visit-sweden-gstc/

Foto & film för fri publicering i Sverige

https://contentbank.visitsweden.com/selection/3eafdd966c87d0ca78d9420257e1c6cf

För mer pressinformation:

https://corporate.visitsweden.com/press-influencers

Om Visit Sweden

Visit Sweden har det offentliga uppdraget från svenska regeringen att marknadsföra resmålet Sverige. Visionen är att Sverige år 2030 är världens mest hållbara och attraktiva resmål byggt på innovation. Nu mer än någonsin måste resande göras hållbart, medvetet och skapa långsiktigt värde för både resenärer, lokala samhällen och vår planet. Visit Sweden är ett statligt aktiebolag med ca 60 anställda runt om i världen. Bolaget är baserat i Stockholm och hade år 2021 en omsättning om ca 175 miljoner kronor.

Visa alla nyheter