Our other websites:

Våra erbjudanden

Visit Sweden erbjuder partners "förstärkt marknadsföring" dvs olika möjligheter att delta i aktiviteter som en del av Sverigemarknadsföringen.

Kampanj

Tripadvisor Sverigekampanj - Ökad synlighet på världens största reseportal

Vår Sverigekampanj på Tripadvisor är ett effektivt sätt att nå miljoner resenärer. Ta chansen att vara en del av satsningen när vi marknadsför Sverige på den globala plattformen. Tillsammans skapar vi större digital synlighet.

Event

Events - Ökad synlighet och möjlighet till att skapa affärer med researrangörer

Genom väl utvalda events inspirerar vi och berättar om det attraktiva och hållbara resmålet Sverige för att öka researrangörernas intresse av att inkludera Sverige i sitt utbud.

Roadshow

Roadshows - Inspirera researrangörer och agenter i deras egna länder

Roadshows är en marknadsföringsaktivitet där Visit Sweden tar det attraktiva och hållbara resmålet Sverige till researrangörer och reseagenter där de befinner sig i sina respektive länder.

Kampanj

Kampanjer via tyskspråkiga researrangörer DACH

Var en del av ett spännande treårigt samarbete för destinationer som satsar långsiktigt mot det tyskspråkiga researrangörsledet.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.