Hoppa till innehåll

Swedish Workshop UK, London 6-7 november

Swedish Workshop UK (tidigare Swedish Matchmaking) är ett utmärkt tillfälle att träffa utvalda, kvalitetssäkrade researrangörer som alla är intresserade av att paketera, marknadsföra och sälja resmålet Sverige på den brittiska marknaden.

Under en fullspäckad dag med förbokade möten presenterar ni era produkter och förslag på genomförbara paket till researrangörer som alla arbetar med privatresor. Ni får samtidigt en unik insikt i vad som efterfrågas av resenärer på den brittiska marknaden.

Visit Sweden arrangerar Swedish Workshop UK för att inspirera brittiska researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud och vi har valt att lägga workshopen parallellt med WTM - World Travel Market London - en av världens största mässor för den internationella resebranschen. Här möts branschen, kontakter knyts och försäljningsplaner för 2024 skapas.

Nytt för i år är att vi inleder Swedish Workshop UK med en välkomstmottagning där Visit Sweden tillsammans med övriga nordiska turismorganisationer bjuder in sina deltagande partners och researrangörer. Nytt för i år är även att vi inför workshopen kommer erbjuda möjlighet att delta i ett kunskapspass om den brittiska marknaden. Detta kommer genomförs online ett par veckor innan Swedish Workshop UK.

När: 6–7 november. Välkomstmottagning kvällen den 6 november. Workshop 7 november.
För vem: Regionala och nationella incoming-operatörer (DMC's: Destination Management Companies), boendeanläggningar, större besöksmål och regionala turismorganisationer och destinationsbolag.
Pris för deltagande
22 000 SEK (ex moms): Ett bord för en person från ett företag.
28 000 SEK (ex moms): Ett bord för två personer från ett och samma företag.
Priser inkluderar deltagande i det digitala kunskapspasset, välkomstmottagningen den 6 november, workshop den 7 november samt medverkan i det officiella programmet för Swedish Workshop UK.
Ingår inte i priset: Kost och logi i London, transport till, från och inom London.

Anmälan stängd. Eventet fullt.

Deltagaravgiften betalas via faktura, 30 dagar netto.
Antal platser är begränsat.
Med reservation för eventuella ändringar.

För mer information, ta kontakt med:

Anneli Crichlow

Anneli Crichlow

Business Development Manager

[email protected]