Hoppa till innehåll
DSC00545
Foto: Annelie Crichlow/Visit Sweden

Vakantiebeurs 2024

Vill du attrahera resenärer från Nederländerna eller Belgien? Vill du få direktkontakt med researrangörer eller potentiella besökare som har stort Sverigeintresse? Boka in 10-14 januari 2024.

”Vakantiebeurs” är Nederländernas årliga och största mässa för resebransch och slutkonsumenter och en fortsatt viktig kanal för att marknadsföra sin destination eller verksamhet på den nederländska och även den belgiska marknaden. Förra året besöktes mässan av cirka 65.000 besökare varav ca 8.000 researrangörer och reseagenter samt journalister som vill skriva om resmålet Sverige.

Nytt för 2024

Visit Sweden är stolt sponsor av Nordic Theatre, en scen på mässan ifrån vilken vi kan berätta om Sverige. Du som deltagare har även möjlighet att presentera din produkt/erbjudande där. Att delta på Vakantiebeurs tillsammans med Visit Sweden göra att alla aktörer drar nytta av den gemensamma attraktionskraften för resmålet Sverige.

Programmet

10 januari 2024 inleds Vakantiebeurs med en fackdag dedikerad till möten med researrangörer och reseagenter men även ett stort antal journalister och annan media. Därefter följer Konsumentdagarna 11–14 januari.

Visit Sweden är på plats med en Sverigemonter, där vi synliggör och marknadsför det hållbara och attraktiva resmålet Sverige.

Vi arbetar aktivt för att attrahera kvalitetssäkrade researrangörer och media att besöka Visit Swedens monter, boka möten med våra svenska aktörer under fackdagen och för att locka slutkonsumenter att välja Sverige som resmål.

För vem?

Regionala och nationella incoming-operatörer (DMC’s; Destination Management Companies), boendeanläggningar, större besöksmål och regionala turismorganisationer och destinationsbolag.

Därför bör du delta

Nätverka: Vakantiebeurs är den största mötesplatsen för turism och resebranschen i Beneluxe, där kontakter knyts och grunden för kommande års paketering och försäljning och pressbearbetning.

Gör affärer: Här träffar du stora delar av den resebransch i Nederländerna och Beneluxe och personer som har mandat att ta beslut och göra affärer.

Trendspana: Vad är nytt? Vad kommer? Vad erbjuder andra? Hur ser framtiden ut? På Vakantiebeurs finns goda möjligheter att plocka upp trender och tendenser inom reseindustri och turism.

Tanka kunskap: Vakantiebeurs erbjuder ett stort utbud av kunskapshöjande aktiviteter och föreläsningar i för vår bransch relevanta ämnen. Varje år erbjuds upp till 200 olika seminarier, uppdelade i kategorier såsom; hållbarhet, innovation, traveltech, trender osv.

Lär av andra: Att delta på Vakantiebeurs tillsammans med Visit Sweden ger en möjlighet att träffa andra som arbetar inom svenska besöksnäring och utbyta erfarenheter, lärdomar och insikter.

Tillsammans mot ett mer medvetet resande.

Vårt erbjudande:

  • Var en del av Resmålet Sveriges erbjudande genom att boka en plats i Visit Swedens monter. Att vara en del av Sverige tillsammans med Visit Swedens ger en ökad synlighet och gör att ni har lättare att komma i kontakt med fler Sverigeintresserade researrangörer, journalister och annan media och besökare (slutkonsumenter)
  • Ta plats på scenen i ’Nordic Theater’ och presentera din produkt/erbjudande.
  • Ta del av relevant kunskap och få tips inför ditt deltagande genom vårt uppstartsmöte som kommer att arrangeras ett par veckor innan Vakantiebeurs.
  • Visit Sweden bearbetar aktivt researrangörer och andra aktörer inom Travel Trade på marknaden Beneluxe och kan bistå med kvalitativ rådgivning till deltagande svenska aktörer. Inför Vakantiebeurs kommer relevanta och intressanta researrangörer/Travel Trade att få löpande information om vilka svenska aktörer som deltar för att öka träffsäkerheten i match-makingen.
  • Visit Sweden bearbetar under Vakantiebeurs aktivt; press, journalister och annan media på marknaden Beneluxe.

Läs mer om våra olika paket och boka här: