Our other websites:

Varför samarbeta med internationella researrangörer?

I det här webbinariet tar vi upp vad man som företagare i besöksnäringen har att vinna på att samarbeta med internationella researrangörer, hur fungerar det, och vad är det som krävs.

Se webbinariet i efterhand om ca två veckor kommer det finnas textat.

Webbinariet genomförs av Visit Sweden och baserar sig på de kunskaper vi tagit fram, paketerat och anpassat till små och medelstora företag - ett projekt finansierat av Tillväxtverket. Projektet syftar till att skapa förutsättningar för företag inom besöksnäringen att utvecklas och vara bättre rustade inför morgondagen.

Vi får lyssna till:

 • Christina Steer, Head of Travel Trade Visit Sweden
 • Anneli Crichlow, Senior Event Manager Visit Sweden
 • Kylliki Hellström, The Viking Museum
 • Emma Ekaremål, Asa Herrgård
 • Christopher Storm, Granö Beckasin
 • Marcus Eldh, WildSweden
 • Thereze Lindén, Destination Småland.

Mer kunskaper och fördjupningsmaterial:

 • Sex personer står och diskuterar i Visit Swedens monter på ITB mässan i Berlin 2023.
  Foto: Annelie Crichlow/Visit Sweden

  Internationella researrangörer - en genväg till nya kunder

  Nästan hälften av de resenärer som kan tänka sig semestra i Sverige de närmaste sex åren vill ta hjälp av en resebyrå eller resekonsult när de planerar och bokar sin resa. De resenärerna söker i första hand en paketerad semesterupplevelse och det är något som de internationella researrangörerna kan erbjuda dem.

  Mer om att samarbeta med researrangörer

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.