Our other websites:

Måltidsprogrammet

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Mat och dryck ökar destinationen Sveriges konkurrenskraft. Måltidsprogrammet "Exportprogram för måltidsturism" var en specifik satsning 2017-2022 som finansieras genom Landsbygdsprogrammet/EU, Visit Sweden och programmets partners.

august_dellert-the_edible_country-7560.jpg
Foto: August Dellert/imagebank.sweden.se
Rapport

Slutredovisningen av exportprogrammet för Sveriges måltidsturism

Fem års arbete med att stärka Sveriges internationella konkurrenskraft som matdestination redovisas. Projektet har haft tre större fokusområden och i slutredovisningen nämns ett flertal rekommendationer för en fortsatt positiv utveckling av måltidsturismen i Sverige.

Restaurant
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se
Artikel

Mat och dryck ska öka Sveriges konkurrenskraft

Läs om vårt "Exportprogram för måltidsturism", som pågår mellan 2017 och 2022.

Growing food
Foto: Simon Paulin/imagebank.sweden.se
Presentation

Måltidsturismprogrammet (7.26 min)

Titta på en presentation om Visit Swedens program för måltidsturism - en satsning som ska verka för att måltidsupplevelser ska bli en av de främsta anledningarna till att resa till Sverige.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.