Our other websites:
Pressrelease26 april 2018

Susanne Andersson Pripp ny vice ordförande för Visit Sweden

Susanne Andersson Pripp, Jonas Siljhammar och Christer Fogelmarck tillträder som nya medlemmar i styrelsen för Visit Sweden. Andersson Pripp efterträder Elisabeth Haglund som vice ordförande och företräder besöksnäringen.

ozcbremvsnsvrog6h2r2.jpg

Susanne Andersson Pripp, Jonas Siljhammar och Christer Fogelmarck tillträder som nya medlemmar i styrelsen för Visit Sweden. Andersson Pripp efterträder Elisabeth Haglund som vice ordförande och företräder besöksnäringen.

Susanne Andersson Pripp, hotellföretagare och nyvald ordförande för Svensk Turism AB, ersätter Elisabeth Haglund i styrelsen för Visit Sweden. Susanne har många års erfarenhet av svensk besöksnäring, näringslivsfrågor och styrelsearbete.

Jonas Siljhammar, vd för bransch- och arbetsgivarorganisationen Visita, ersätter Visitas tidigare vd Eva Östling i Visit Swedens styrelse.

Christer Fogelmarck, styrelseledamot i Svenska Nöjesparksföreningen, ersätter Patric Sjöberg, Stockholmsmässan, som suppleant i Visit Swedens styrelse.

Visit Sweden ägs sedan 1995 till hälften av staten via Näringsdepartementet och till hälften av besöksnäringen via Svensk Turism AB.


Ledamöter nominerade av staten
Karin Johansson, ordförande
Lotta Boman
Kristina Ekengren
Richard Törnblom

Ledamöter nominerade av besöksnäringen
Susanne Andersson Pripp, vice ordförande
Mats Forslund
Jonas Siljhammar
Jari Virtanen

Suppleanter nominerade av besöksnäringen
Titti Rodling
Christer Fogelmarck


För mer information

Karin Johansson, styrelseordförande Visit Sweden, tel 070-200 42 40

Susanne Andersson Pripp, vice styrelseordförande Visit Sweden, susanne.pripp@hotellett.com, tel 070-666 69 10

Bitte Olsson, pressansvarig Visit Sweden, bitte.olsson@visitsweden.com, tel 0705-25 04 56

Visa alla nyheter

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.