Hoppa till innehåll
Pressrelease12 november 2020

​Visit Swedens sajt vinner Publishingpriset 2020

Visit Sweden vinner Publishingpriset 2020 för sin sajt, tillsammans med Fröjd Interactive och OTW.
vl202rjatmmkfhm6wlvm.jpg

Visit Swedens sajt www.visitsweden.com vinner Publishingpriset 2020 i kategorin ”sajter som marknadsför destinationer”.

Visitsweden.com får högst poängbedömning i jämförelse med övriga medtävlande för både det visuella och det textuella innehållet.

Juryns motivering: ”Visit Sweden - en vägvisare till Sverige. För en skickligt sammanhållen sajt med välskrivna och intresseväckande texter."

Publishingpriset är en jurybedömd tävling med tio kategorier för film, print och webb.

Visitsweden.com nominerades till Publishingpriset av den digitala byrån, Fröjd Interactive, som tillsammans med Visit Sweden tog fram och uppdaterade Visit Swedens officiella sajter visitsweden.com, visitsweden.de, visitsweden.fr och visitsweden.nl under år 2020.

- Tävlingar är inget vi slår oss själva för bröstet med men självklart är det oerhört roligt att få bekräftelse på att det vi gör uppskattas, säger Jenny E Kaiser som är Chief Marketing Communications Officer hos Visit Sweden.

- Det jag är extra stolt över är att vi producerat ett digitalt fönster mot världen där vi enligt juryn lyckas förmedla rätt känsla och innehåll kring hela Sverige som resmål. Denna vinst är ett gott exempel på ett fint samarbete med både vår digitala byrå Fröjd och OTW, fortsätter Jenny.

- Det här är ett kvitto på att arbetet med vår webb och vårt redaktionella innehåll håller en hög kvalitet. Artiklarna tar vi på Visit Swedens redaktion fram i nära samarbete med vår contentbyrå OTW, säger redaktionschef Nina Björn.


Övriga nominerade i kategorin ”sajter som marknadsför destinationer”:

  • Villa Baro
  • Gamla Linköping
  • Idre Fjäll
  • Kullåkra Gård
  • Upplev Ven
  • Swedish Lapland
  • Skåneleden

Mer om Publishingpriset här: https://publishingpriset.org/vinnare-2020-webb/

Visa alla nyheter