Our other websites:
21Mar

Nordic Workshop, Paris

Träffa utvalda och kvalitetssäkrade franska researrangörer med fokus på Norden under en fullspäckad dag med förbokade möten. Presentera era produkter och förslag på genomförbara paket till researrangörer som alla arbetar med privatresor och få en unik insikt i vad som efterfrågas av resenärer på den franska marknaden.

Information

När: 21 mars 2023

Var: Paris

Den 21 mars 2023 arrangeras Nordic Workshop i Paris, Frankrike av Visit Sweden i samarbete med övriga nordiska turistråd; Visit Norway, Visit Iceland, Visit Finland och Visit Denmark.

Visit Sweden deltar på Nordic Workshop för att inspirera researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud. 

Anmälan: senast 1 mars 2023

Läs mer om förutsättningarna att delta i Nordic Workshop, Frankrike

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.