Our other websites:
20Sep

Nordic Workshop, Frankfurt

Träffa utvalda och kvalitetssäkrade tyska researrangörer med fokus på Norden under en fullspäckad dag med förbokade möten. Presentera era produkter och förslag på genomförbara paket till researrangörer som alla arbetar med privatresor och få en unik insikt i vad som efterfrågas av resenärer på den tyska marknaden.

Information

När: 20 september 2023

Var: Frankfurt

Den 20 september 2023 arrangeras Nordic Workshop i Frankfurt, Tyskland av Visit Sweden i samarbete med övriga nordiska turistråd; Visit Norway, Visit Iceland, Visit Finland och Visit Denmark.

Visit Sweden deltar på Nordic Workshop för att inspirera researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud. 

Anmälan: senast 16 juni 2023

Läs mer om förutsättningarna att delta i Nordic Workshop, Tyskland

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.