Hoppa till innehåll
28Nov

USTOA USA 2022

Bli medlem och delta i USTOAs konferens. Träffa representanter från deras nätverk av amerikanska researrangörer.

Information

När: 28 november-2 december 2022

Var: Austin Texas

USTOA konferens Austin Texas
28 november-2 december 2022

En av de allra viktigaste nätverken i USA är USTOA, United States Tour Operators Association och din ingång till att långsiktigt och strategiskt de marknads och trendsättande researrangörerna i USA. Här ligger stort fokus på att få upp fler produkter på hyllan. Visit Sweden har en central plats inom USTOA efter decennier av strategiskt arbete med denna organisation – Vi inspirerar, ökar kännedom och intresse för att dessa viktiga aktörer skall få med så mycket som möjligt av Sverige i deras medlemmars produktutbud.

Detta årliga medlemskap och del i USTOA årliga konferens vänder sig framför allt till dig som vill eller redan bearbetar USA marknaden och vill stärka din position, få in fler av ditt produktutbud hos USTOA ‘s medlemmar. Allt från volym fokus till att stärka det unika som Sverige och du har att erbjuda.

Som deltagare på säljsidan får du ett utmärkt tillfälle att förstärka marknadsföringen av Sverige och knyta nya kontakter, stärka din position och presentera ditt utbud för högst kvalificerade och marknadsledande researrangörer som arbetar med privatresor på den amerikanska marknaden. Du har har också ett ypperligt tillfälle att lära mer om marknaden och deltaga på intressanta föreläsningar under veckan. USTOA i USA är en av Visit Swedens främsta arrangemang på den amerikanska marknaden gentemot researrangörer för hela Sverige.

För vem

Boendeanläggningar, attraktioner, transportörer, aktivitetsföretag, incoming/DMCs, destinationsbolag, regionala turismorganisationer.

Pris för deltagande

Deltagande 1: 1 pers/ från ett företag – 40,000 SEK (exkl.moms)
Priset inkluderar:

  • Årets medlemskap USTOA
  • Deltagande på USTOA konferens och Workshop
  • Kunskapsdelen, workshop
  • Medverkan i det officiella USTOA programmet såväl som det Nordiska Initiativet, The Nordics.

Dessa priser inkluderar årligt medlemskap och tillgång till kunddatabas, deltagande i konferensen med egen möteschema och profilsida på USTOA konferensplattform. Deltagande i en riktad Skandinavien aktivitet på konferensen. synlighet i inbjudningar och uppföljning USTOA USA. Du bokar flyg, boende, inrikesflyg, transporter etc själv och via USTOA ‘s konferenssida.

Sista anmälningsdag 28 oktober 2022