Hoppa till innehåll
15Nov

Webbinarium: Hållbarhetskommunikation

För att attrahera nya kunder är det viktigt att som en del i hela erbjudandet berätta om sitt hållbarhetsarbete. Den 15 november sänder vi det åttonde webbinariet i Visit Swedens och Tillväxtverket serie med rubriken ”Destinationen Sverige - tillsammans ökar vi takten för en mer hållbar besöksnäring” där vi kommer fokusera på hur ni kan lyckas med er hållbarhetskommunikation.

Information

När: 15 november 09:00-10:00

Var: Digitalt

Vi får lyssna till Emma Björner, forskare vid Göteborgs Universitet, som berättar om sin forskning som bygger på svenska turismaktörers arbete med hållbarhet och hållbarhetskommunikation.

Linda Mannerby, hållbarhetschef på Visit Sweden kommer berätta lite om hur du når den medvetna resenären och bland annat ge lite tips och trix från den verktygslåda Visit Sweden tagit fram.

Vi får även höra ett par röster från besöksnäringen som berättar om hur de tänker kring sin hållbarhetskommunikation, och som förhoppningsvis kan inspirera andra företag

Vi har också med oss Marcus Ståhl som driver Fjällbyrån, som delar med sig av sina experttips till er företagare, vad som är viktigast att tänka på och att börja med om man inte redan gjort det.