Our other websites:

Online Travel Agents-plattformar (OTA)

Under 2023 planerar Visit Sweden att fortsätta marknadsföra resmålet Sverige på utvalda OTA-plattformar såsom Tripadvisor. Att synas på en global plattform är en viktig kanal för att nå miljontals potentiella kunder. Ta chansen att vara del av en större Sverigesatsning när vi marknadsför Sverige på utvalda OTA-plattformar.

Var med och stärk er synlighet på Tripadvisor, en av världens största reseportaler

Tripadvisor är en kanal där Visit Sweden ser en stor potential att nå ut till globala resenärer, och bara under maj-augusti 2022 besökte fler än 10 miljoner unika besökare olika sidor med Sverigeinnehåll på plattformen.

För tredje året i rad genomför Visit Sweden en Sverigekampanj på Tripadvisor och vi kommer även i år erbjuda olika paket där ni kan förstärka Visit Swedens kampanj med synlighet för just er region, destination eller företag.

Kampanjen handlar framför allt om att driva trafik från övriga delar av Tripadvisor till Sverigedelen. Tidigare kampanjer har visat på fina resultat där besökare som interagerat med kampanjen, spenderat mer tid på Sverigeinnehållet än genomsnittet på plattformen.

Visit Swedens Sverigekampanj kommer att genomföras under maj, juni och juli 2023, och fokus i kommunikationen kommer ligga på att lyfta det hållbara resmålet Sverige främst utanför sommarsäsongen, bland annat genom ”branded guides”.

Hur kan ni delta?

För vem: Regionala turismorganisationer, destinationsbolag och företag inom besöksnäringen.
Marknader: Frankrike, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland och USA. Möjlighet till andra marknader på förfrågan.
Pris för deltagande: från 100 000 SEK per marknad.
Anmälan: BOKNINGEN ÄR STÄNGD.
Period: 2-3 månader enligt eget önskemål. Dock tidigast 5 veckor efter anmälan.

För mera information om hur just er region, destination eller företag kan medverka kontakta Charlotta Barnden Uddén.

Charlotta.jpg

Charlotta Barnden Uddén

Head of Sales

charlotta.barndenudden@visitsweden.com

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.