Hoppa till innehåll
En grupp personer står och samtalar på en öppen yta inomhus.
Foto: Fredrik Larsson

Swedish Workshop 2024 i Södertälje

Swedish Workshop i Sverige är Visit Swedens största internationella arrangemang för affärsmöten där vi bjuder in researrangörer och reseagenter från ett tiotal marknader. Ett unikt tillfälle för svensk besöksnäring att på plats i Sverige göra affärer med internationella researrangörer och agenter. Swedish Workshop genomförs 24 - 25 april 2024.

Swedish Workshop är en återkommande mötes- och marknadsplats och nu erbjuder vi att på plats i Sverige träffa och göra affärer med utvalda, kvalitetssäkrade internationella researrangörer och reseagenter som alla är intresserade av att paketera, marknadsföra och sälja resmålet Sverige.

Swedish Workshop 2024 arrangeras i Södertälje som är en destination med lång historia av både innovation, industri, sport och kultur. Destinationen står med ena benet i storstadsregionen Stockholm och andra benet i Sörmland. Södertälje tillhör en region med spännande kulturhistoria, måltidsupplevelser och besöksmål.

Med Swedish Workshop i Södertälje (24 - 25 april 2024) och den internationella hållbarhetskongressen GSTC2024 i Stockholm på Kungliga Djurgården (23 - 26 april 2024) skapas möjlighet för er som deltar på Swedish Workshop att även besöka GSTC2024.
Speciellt erbjudande om deltagande på GSTC2024 för er som deltar på Swedish Workshop. Begränsat antal platser.

För vem

Företag i besöksnäringen, regionala turismorganisationer, destinationsbolag, DMC (Destination Management Companies) och Incoming-bolag.

Därför bör du delta på Swedish Workshop 2024 i Södertälje:

  • Gör affärer Möjlighet för varje deltagande person att boka upp till 20 affärsmöten under workshopdagen.
  • Gör affärer med valda marknader Visit Sweden bjuder in researrangörer och reseagenter från UK, Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Kina, USA, Belgien, Österrike, Schweiz, Norge, Finland och Danmark.
  • Ta del av kunskap, insikter, omvärldsspaningar och fördjupningar tillsammans med inbjudna företrädare för och inom vår bransch.

Var en del av resmålet Sverige - Tillsammans mot ett mer medvetet resande

En tydlig bild av resmålet Sverige ger ett större avtryck och en starkare upplevelse. Resmålet Sveriges gemensamma varumärkeslöfte ”Tillsammans mot ett mer medvetet resande” handlar om att möjliggöra positiva upplevelser och nya tankesätt som utvecklar både resenär och resmål, och som skapar bestående värden, för både individen, samhället och planeten.

Under Swedish Workshop 2024 lägger vi stor vikt vid att hela eventet ska genomsyras av detta. Och att alla vi som är där och representerar resmålet Sverige på plats i Södertälje – tillsammans skapar helhetsupplevelsen för våra internationella besökare.

När

24 - 25 april 2024

Läs mer om våra olika paket och boka här:

Detaljerad information till dig som deltar på Swedish Workshop:

En researrangör är en samarbetspartner, någon som hjälper dig att hitta nya kunder och som har samma intressen som dig och ditt företag.

Christopher Storm, Granö Beckasin.

En del av Visit Swedens Sverigemarknadsföring

I syfte att öka intresse och efterfrågan på resmålet Sverige, arrangerar Visit Sweden workshops och roadshows samt deltar på mässor för att inspirera internationella researrangörer och reseagenter att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud. För aktörer som arbetar för och i besöksnäringen är det unika tillfällen träffa och göra affärer med utvalda, kvalitetssäkrade researrangörer och reseagenter som alla är intresserade av att paketera, marknadsföra och sälja resmålet Sverige.