Our other websites:
Två personer sitter tysta och tittare på en dataskärm.
Foto: Elliot Elliot/imagebank.sweden.se

Webbinarier

Välkommen till vår samlingssida för de webbinarier vi genomfört. De är indelade i fyra olika områden; Visit Swedens inspirationswebbinarier, Hållbar turism och besöksnäring, Svemester och i ämnesområdena Natur, kultur och måltid. Du hittar tidigare sändningar under respektive flik.

De senaste webbinarierna från varje område:

Ett gäng personer sitter ner, två personer i mitten sitter och tittar på något längre bort. De i bakgrunden ser glada ut.
Foto: Simon Paulin/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Konsumenttrender och marknadsplan 2023

September 2022. Susanne vår VD inledde och visade en film om vad Visit Swedens uppdrag är. En paneldebatt följde med fokus på resenärernas vilja att semestra i Sverige. Vi presenterade de senaste konsumenttrenderna kring resandet och den nya marknadsplanen för 2023.

Sex personer sitter runt ett bord och diskuterar.
Foto: Melker Dahlstrand/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Hållbar tillväxt genom samverkan och partnerskap

Maj 2023. I det sjunde webbinariet fokuserar vi på hur man på destinationsnivå kan samverka för att nå en långsiktig hållbar tillväxt. Vi får bland annat lyssna på Annika Sandström och Västerbotten Experience samt Roi Ariel från GSTC.

tina_stafrén-baking_crispbread_with_a_guide-8649.jpg
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Svemester webbinarium 29 november 2022

I detta webbinarium djupdyker vi i aktuella analyser om den svenska målgruppen och vilka affärsmöjligheter det finns genom att till exempel rikta sig mot målgruppen vi kallar ”den nya medelåldern” – en målgrupp med potential att förlänga säsong.

Kvinna i klarröd jacka i skogen står och blundar med händerna längs med sidorna och handflatorna riktade framåt. Bakom henne finns träd och ett tält är uppställt några meter bort.
Foto: Tina Axelsson/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Naturturism - nytt kunskapsmaterial

November 2022. Vi presenterar de senaste trenderna inom naturturism, vad den naturintresserade nyfikna målgruppen vill göra i Sverige och har gjort samt hur de söker på Google, vilka ord som trendar. Plus en massa mer.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.