Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×

Avsnitt 4: Matlagning i det skotska höglandet

På väg norrut blir det ett besök hos Wendy Barrie, en renommerad skotsk kock som driver Scottish Food Studio – och råkar vara gift med en svensk. Efter diskussioner om matkurser och vad våra länder kan lära sig av varandra drar gruppen vidare till gården Errichel House, som erbjuder sina gäster förstklassig mat i en lantlig miljö för en helhetsupplevelse. Därefter följer lite "learning by doing", när gruppen går en matlagningskurs på gården Ballintaggart och får med sig tips och tricks att ta hem.

Varför denna studieresa?
Hur kan man locka gäster med helhetsupplevelser som kombinerar mat med mycket annat? Vad är bästa sättet att stå ut från mängden i digitala kanaler? Hur viktigt är det att samarbeta med din lokala näring – och hur kommer du igång?

Dessa och många fler frågor står på agendan när fyra svenska företagare tar sig till Skottland för att träffa sina skotska motparter och få inspiration och nya idéer. Följ med på en spännande resa där vi träffar kockar, hotellchefer, foragers, krögare, guider och många fler som delar med sig av sina insikter och lärdomar om att framgångsrikt jobba med måltidsturism.

Längd: 12.21 min

Filmfoto: Pelle Rabe

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.