Hoppa till innehåll
7Mar

ITB i Tyskland 2023

ITB mässan (Internationale Tourismusbörse Berlin), är världens viktigaste fack- och konsumentmässa inom turism och äger rum i Berlin.

Information

När: 7–9 mars 2023

Var: Berlin

ITB mässan (Internationale Tourismusbörse Berlin)

Är världens viktigaste fack- och konsumentmässa inom turism och äger rum i Berlin 7–9 mars 2023. ITB kommer 2023 att vara en renodlad fackmässa för den internationella resebranschen.

Sverige fortsätter att vara en mycket attraktiv destination för de tyska resenärerna. Visit Sweden förutspår ett fortsatt stort intresse från den tyska resebranschen inför kommande år. Vi vill därför finnas på plats för att inspirera researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud.

ITB mässan (Internationale Tourismusbörse Berlin) är världens viktigaste fackmässa inom turism. Den kommer 2023 att äga rum 7–9 mars med full fokus på B2B. Visit Sweden kommer tillsammans med övriga nordiska länder att finnas på plats i en ny specialdesignad, ny nordisk monter. 

Viktig global resemässa

Återhämtningen av de tyska gästnätterna i Sverige fortsätter och ökade med hela 98% under januari-september 2022 jämfört med samma period 2021. Tyskland är tillsammans med Norge de största utlandsmarknaderna för Sverige och vi fortsätter definitivt vara en mycket attraktiv destination för de tyska resenärerna. Vi räknar därför med stort intresse från den tyska resebranschen inför nästa sommar och kommande säsonger. 

ANMÄLAN: senast 15 Dec

Läs mer om förutsättningarna för att delta i ITB.

Google Maps kräver godkännande av tredjepartskakor (Inriktning). Vi rekommenderar att du godkänner alla kakor. Du kan när som helst ändra dina inställningar i vänstra nedre hörnet. När du klickar på "Visa karta", godkänner du Googles villkor bara en gång.